PhotoWalk #4 – The Story

Duminica a avut loc ce-a de-a 4-a intalnire a comunitatii PhotoWalk Romania.

Am ales sa ne intalnim cu o ora mai devreme, la 16:00 si am reusit printre altele sa ajung si la apartament sa citesc indexul pentru electrica si sa-mi recuperez cheile pe care le-am uitat sambata.

Bineinteles ca am intarziat ca m-am luat cu stransul jegului in gramajoare (praf, moloz, si asa mai departe) dar macar nu am ajuns ultimul. Au fost asa: LeX, Irina, Teo, Dana, Leyla, Bimus, TSK, Jamayk, Piticu, Mihnea si subsemnatul iLL.

Traseul a fost simplu: din fata circului, un ocol pana la animale, un tur de lac (poze la rate si porumbei, nuferi si nesuferiti, o pauza pe iarba, sesiune foto la scari, sesiune foto la o tasnitoare – aspersor, poze, poze, poze pana cand am iesit din parc si am mers inspre o carciuma sa ne potolim setea si foamea.

La acest photowalk am avut prima iesire cu Canon EOS 30D-ul din dotare, upgrade recent, dar prea recent! M-am simtit cu mainile legate, parca operam o nava spatiala. Stiam ce vreau sa fac dar nu gaseam butonul, sau daca il gaseam parca nu stiam sa-l apas. Pana nu am ajuns acasa sa vad ce-am facut pe 19 inci nu credeam ca am facut macar o fotografie reusita! Sa fi fost stresat oare de neobisnuinta cu 30D-ul? Maybe! Sper ca pana la urmatoarea iesire sa ma acomodez cu aparatul!

Iata mai jos cateva din fotografiile facute de mine. Restul sunt pe grupul de flickr, pe blogurile personale si pe hard-uri. Daca vreti sa va alaturati do it HERE. Aici sunt discutiile grupului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *