Photowalk #10 – Poveste cu ceata organizata prost

photowalk-10-la-multi-ani-romania-ill-03.jpg

Ziua a inceput cu intalnirea de la iesirea metroului din Aviatorilor. Nu am putut sa mai ajung la timp pana la aviatorilor asa ca am sunat sa ne vedem cu photowalkerii exact la arcul de triumf. Restrictii si organizare proasta exact ca anul trecut dar acum a fost mult mai multa lume. “Nu ai voie sa traversezi sa treci pe celalalt trotuar” but we did it, chiar daca nu era voie, pentru ca trebuia sa ne intalnim cu lumea care venea de la gura de metrou. TsK a fost cautat in bagaje (poate avea echipament foto exploziv), la fel si Bogdan care in urma controlului s-a pierdut de grup. Cei care au mai venit si au ales alt drum au avut aceleasi probleme, nu ai voie sa treci strada, nu ai voie pe acolo, nu ai voie! L-am auzit toti pe Basescu, nu i-a vazut nimeni pleata fluturand in vant si asta nu din cauza cetii care ne-a oferit o atmosfera de vis. Parada ne-a oferit exact aceleasi exponate ca anul trecut, sterse de praf si conduse cu mare mandrie de soldatii romani, congelati si tepeni. O parada semi-comunista, zic semi pentru ca nu mai este stema pe steag, organizata aiurea. Daca veneam mai devreme poate prindeam locuri mai bune de foto dar asa parca aventura de a te certa cu un pensionar care si-a adus scaunelul de stat la coada a fost mai interesanta. Iaca foto:

Mai adaugam pe masura ce le primim. Puteti sa le vedeti si pe grupul de flickr. Si sa nu uitam sa-i multumim lui Vlad pentru ca de 1 decembrie a reusit sa-i fotografieze pe vanatorii de imbratisari de la Free Hugs.

9 comments

  1. Congratz pt. iesire… ar fi fost fain sa vin si eu. A fost ceva activitate si in Cluj, insa nu prea m-a atras ideea… eram si ceva tired.

    Nu pot sa nu recunosc, funny faza cu controlatu’ de kmikze… oare “organele” statului sunt atat de batute in cap … sau se prefac; ambele sunt idem de grave.

    Cya on #11 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *