Photowalk #11 – Sinaia si cote 1400-2000

Dupa 10 photowalk-uri in Bucuresti am reusit sa ne adunam sa plecam din capitala.

photowalk-11-sinaia-cota-1400-2000-ill-09.jpg

Cu chiu cu vai am cumparat biletele de metrou (cel greu) si sambata dimineata la 7 fix eram la McDonalds cu o cafea in mana: Mari, Irina, LeX, TSK, Jamayk, Vlad, Gabi si subsemnatul iLL. Trenul (model 1900 toamna) a plecat la fix si a ajuns parca cu intarziere, se poate sa fi fost nerabdarea de vina. Am poposit in Sinaia la un mic dejun, pentru ca nu aveam ce fotografia in oras si dupa negocieri “plecam sau nu in Brasov” am ajuns la telecabina.

Telecabina lu’ peste prajit transporta oameni cu toate ca ii faceau nu mai stiu ce operatii de mentenanta pentru ca la fiecare stalp se oprea pana cand zicea un nene de pe stalp ca este OK sa plece… ne-a tremurat chilotul la primul stalp :)). Ca fapt divers nu iteleg preturile pe care le practica Telecabina Sinaia Srl…

Ca sa nu o lungim cu vorba: cota 1400 a fost OK, nu prea frig, nici prea pustiu. La 2000 frig si vant dar o atmosfera superba, acolo sus, deasupra lumii. Uite fotografiile noastre, mai adaugam in masura ce le primim, dar in mare parte astea sunt!

8 comments

 1. iLL, misto pozele, dar ai grija si curata filtrul/obiectivul, ai niste pete in majoritatea pozelor tale…
  In rest, numai de bine 🙂

 2. 10x.
  Petele nu sunt de pe filtru/obiectiv, am niste praf pe senzor, pe care o sa il curat 😀
  Pompita e de baza… 😀

 3. Puteam sa jur ca am dat trackback la post asta …

  A fost fun, si s-a meritat cu varf si indesat 😀

 4. :((. Eu a trebuit sa merg sa vad apartament…sa ma f..t in el de apartament. Si cand ma gandesc ca eram la un pas de a merge:((

 5. Superbe, cred ca un filtru de polarizare ar fi ajutat putin , dar sincer arata superb, m-a apucat iarasi dorul de Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *