Curs foto online

Prima initiativa de acest fel din Romania, cursuri foto online, este organizata de photolife.ro. Momentan este doar un curs disponibil dar de-a lungul timpului cred ca vor crea mai multe cursuri foto. Acest prim curs se adreseaza incepatorilor, costa doar 300 RON, se desfasoara online si pe toata durata lui aveti reduceri la f64.ro. Detalii aici despre acest curs foto online, asteptam si alte cursuri, pe alte teme 😀

128_small_tumb-photolife-copy-copy

Cursul online este adresat fotografilor incepatori sau avansati deopotriva, care nu au posibilitatea sa urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea sa isi desfasoare activitatea oricum si oricand au timp, indiferent de zona in care se afla. Acest curs poate fi urmat de oriunde din tara, fara limitare. Suportul de curs se poate descarca, iar asimilarea informatiilor se face fara a mai necesita o conexiune la Internet. Aceasta este necesara numai pentru incarcarea temei si pentru discutiile cu indrumatorul cursului. Fiecare curs, desi se desfasoara exclusiv online, are un caracter interactiv, cu multe discutii, exemple practice si cu acces la videoproiectii de fotografie si diaporame.

1. Introducere în fotografie. Aparatul de fotografiat. Fundamente.
2. Compoziţia în fotografie. Reguli si principii.
3. Lumina în fotografie. Expunerea.
4. Introducere în fotografia digitală. Principiile imaginii digitale.
5. Fotografia de călătorie. Fotografia de peisaj. Fotografia wildlife.
6. Oamenii în fotografie. Portretul. Fotografia de studio. Fotografia alb negru.
7. Macrofotografia. Fotografia de arhitectura. Fotografia in conditii dificile.
8. Etica în fotografie. De la amator la profesionist.

20 comments

 1. Pingback: alleks' blog
 2. 10usd… dar ce te faci cand vrei sa faci cursul de la Dalles de 1400 RON (atat parca era ultima oara) si nu poti ajunge la curs? :))
  Scump domne!

 3. Ma intereseaza un curs photo on line pentru amatori pentru inceput si apoi petru avansati daca faceti.
  Am vazut ca aveti o taxa acceptabila. Cum se procedeaza, astept detalii/ oferta pe mail.

  Multumesc.Dana

 4. Dana, vezi pe site-urile lor. Aici nu putem decat sa oferim iesiri la poze in care poti sa cunosti lume pasionata de poze si sa invatam unii de la altii.

 5. e bun si online,dar mai bun este ala ”face to face”,pentru ca,ai si posibilitatea de primire la sfarsit,a unei diplome,cu,care ai putea face multe,inclusiv obtinerea unei autorizatii.
  apropo,in slatina s-o face vreunul?

 6. daca va duceti la un curs foto de 8 luni platiti 1.700 ron, ce nu va convine :)) ?

 7. Ma intereseaza un curs photo pentru amatori pentru inceput si apoi petru avansati daca aveti,va rog o recomandare pentru un aparat fotto profesional bun.
  Cum se procedeaza, astept raspuns pe mail.

 8. incearca la photo-studio , ei au un curs. Vreau sa ma inscriu si eu, am aflat prea tarziu pentru februarie, dar incepe o noua serie din martie.
  Bafta

 9. Am facut eu la avantaj consulting, e un curs foarte ok pentru incepatori. mi se pare ca exista si unul pentru avansati tot la ei, dar nu era cand am facut eu cursul. se ofera diploma acreditata de cnfpa.
  Bafta!

 10. Cursul a costat 440 RON, insa daca nu esti incepator-incepator, sunt bani aruncati. Daca ai facut ceva poze in modul manual si eventual ai un DSLR, nu merita. Eu consider ca am aruncat banii aia. Au si un curs pentru “avansati”, insa se face doar in studio… studio care de fapt este o sala de curs de la Universitatea Romano-Americana, iar dotarile sunt cam subtiri.
  Eu am vrut sa ma inscriu acum la cursul organizat de CPPC, insa tocmai s-au mutat pe strada Toamnei si am dat o raita pe acolo… cam naspa zona pentru mine, iar cursurile se tin seara si nu imi convine deloc sa ma plimb noaptea pe acolo. La un simplu calcul, daca m-as duce cu taxiul as ajunge la aceiasi bani pe care i-as da pe cursul de la Sala Dalles 🙂

 11. @Kafi Ai facut acolo ambele cursuri? Ca si eu am facut acolo un curs si mi s-a parut ok pentru incepatori. Ma batea un gand si pentru avansati, de asta intreb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *