Zi frumoasa pentru Photowalk #12, chiar de 1 martie!

photowalk-12-martisor-ill-01.jpg

Dupa o pauza destul de mare (da, frigul ne-a tinut in casa sau prin pub-uri) am organizat pe 1 martie 2009 al 12-lea photowalk, chiar de martisor. Cei care urmaresc forumul stiu ca ne hotaram greu si ca de fiecare data anuntam cu 1 zi inainte dar acum, wow, ne-am hotarat cu 5 zile inainte si am si anuntat pe toate canalele de comunicatie.

Au aparut oameni noi, pe care ii salutam si ii mai asteptam la photowalk-urile urmatoare, si dupa ce am asteptat o vreme am plecat pe traseu. Printre cei care au semnat condica se numara Alina, Corina, Laura, Irina, Mari, LeX, TSK, Vlad, Jamayk, Gabi, Martinica, Dan, Sorin si subsemnatul iLL. Au mai venit Claudiu (care s-a pierdut pe traseu la intalnirea cu fotografa.ro) si inca cativa, prin alianta, pe care nu am apucat sa-i cunosc. Vreme frumoasa domne’, tocmai buna de plimbare si de inghesuit la poze printre tarabele de martisoare.

Mai jos o parte din ce s-a clickait pe 1 martie. Nu-s toate si mai postam in masura ce primim de la participanti/plimbareti.

5 comments

  1. Pingback: Photowalk #12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *