Photowalk #18 – La Motoare pe 22 August

o istorie pe doua roti

Sambata 22 august, pe la ora 16 ne intalnim sa mergem la muzeul de istorie sa facem poze la motoare, dupa care mergem la o limonada (cine vrea poate sa citeasca bere) PE motoare.

Loc de intalnire: Piata Universitatii la Fantana din fata Facultatii de Arhitectura Ion Mincu
@ Ora 15:45 / 22 august 2009.

Discutiile au loc pe forum.

O Istorie pe doua roti – Expozitie de motociclete clasice si de epoca.

Muzeul National de Istorie a Romaniei si Asociatia Motociclistilor din Romania, in colaborare cu Muzeul Tehnic “Ing. Dimitrie Leonida” si Daytona Twins, organizeaza prima expozitie de motociclete de epoca si clasice din Bucuresti.

Tematica expozitiei, care prilejuieste inedita intalnire a motocicletelor in spatiul muzeului, o reprezinta vehiculele pe doua roti aflate in circulatie pe strazile din Romania, pana in anii ‘80.

Expozitia prezinta publicului primele modele de motociclete de serie, civile si de razboi din perioada antebelica, interbelica si contemporana. Publicul va putea admira marci cunocute produse in fostele tarile socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpati, dar si motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spatiului socialist. Totodata, vizitatorii vor primi informatii interesante din istoria si evolutia motociclismului in Romania.

Mai multe detalii pe motoflash.ro despre acest eveniment

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *