Litepanels MicroPro Hybrid

Litepanels a lansat MicroPro Hybrid, marketat ca prima lumina profesionala cu LED-uri.

MicroPro Hybrid are doua moduri de lucru, poate fi folosit ca blitz (flash) sau in mod continuu, aplicabil pentru utilizarea in fotografie sau in modul filmare al noilor camere DSLR.

Functionarea acestuia este asigurata de baterii 6 baterii AA si ofera pana la 5 – 6 ore de functionare. Alimentarea acestuia se poate face si de la un alimentator extern sau un pachet extern de baterii. Pe carcasa acestuia este prezent si un potentiometru pentru ajustarea luminozitatii acestuia iar pentru o mai mare versatilitate pe MicroPro Hybrid se pot monta filtre de gel, in pachet primiti 3 filtre. Aceste filtre se pot pune pe spatele panoului de led-uri intr-o montura speciala atunci cand nu le folositi. Tot in pachet este inclus si un cablu sincron pentru blitz.

Mai multe informatii pe pagina producatorului.

Pentru un pret care porneste de la 200 GBP Litepanels este destul de scump. Pe ebay se gasesc echipamente asemanatoare cu preturi intre 20 si 100 USD, pentru 50USD puteti sa va achizitionati asa ceva de pe ebay, mai jos un review:

2 comments

  1. waaa deci are unchiumeu unul, trebui sa va spun ca face niste poze de nu va vine sa crede-ti, le-am pus pe plasma de 107 cm si is ca lacrimaaaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *