Page Rank 5?

A crescut page rank-ul la photowalk.ro :))

Ciudat este ca am lasat sa se puna praful pe el, cred ca mai mult din lipsa de interes si gugal da semne ca ar mai trebui sa fac cate ceva cu photowalk-ul asta, ca doar nu am dat banii degeaba pe domeniu…

Blana!

14 comments

 1. dap… si in forum vad ca s-a asezat praful cam la fel de mult.

  ar fi tare daca s-ar mai misca cate ceva si pe-aici

 2. Forumul e plin de praf :))
  Intrebare: cum stergi praful dintr-un forum? Poate fi util dar trebuie oameni activi… 🙂

 3. Pai da, dar eu nu mai am idei, unde ce si cum…
  marea noastr aproblema a fost intotdeauna tema, mai ales ca dupa ce o alegeam si ieseam la poze se alerga sa terminam repede ca sa stam la bere :))

 4. pai berea e scopul 😛

  gasim un loc interesant unde terminam repejor asa de capturat imagini apoi bere apoi toata lumea fericita :))

 5. Poate e mai cald acum http://photowalk.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=117 ; data trecuta nu prea a iesit nimeni din cabana. Sau mergem direct in Brasov cum au vrut si atunci unii din noi. Sau ce ziceti tema sa fie chiar locul unde stam la masa/bere/mancare ? Eu weekend-ul acesta plec la Arefu (zona Vidraru), asa ca sper sa nu va “miscati” chiar asa rapid.

 6. Eu ies, am vacanta o saptamana 🙂 pregatiti-va sa va prind in poze :>

 7. Sa vezi beleaua dracului ca eu am uitat de blogul meu, ca am uitat parola de …………………… nush cat timp. Aveam PR0. Acum am PR3 :))) adica mai mare decat PR1 al site-ului meu pe care m-am chinuit sa il promovezi si sa il postez nu mai eu stiu pe unde. Daca as fi putut sa il public si pe Marte l-as fi postat si pe acolo :)))))

 8. Aaaaaa, si am uitat……. propun eu ceva. Iesiti voi la bere ca fac eu pozele. Tema: “Marea in februarie in Sicilia”. Ce ziceti? :)))
  Eu va trimit pozele si voi imi spuneti cum a fost la bere 😛 si comentam pe forum si ete asa il reactivam din praf :)))

 9. ma intorc la sfarsitul lui martie 😛 cand o sa ma ia durerea de cap de cate treburi am ca mi s-a pus de maritat :)), dar la o poza si un suc ca de bere inca nu m-am apucat putem sa ne vedem, ca si asa tot zic sa ajung si eu la o intalnire si cucu… tot timpul a aparut cate ceva 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *