[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
PhotoWalk Romania • View topic - Canon de cinci stele

Canon de cinci stele

Documentatie, resurse, forumuri.

Canon de cinci stele

Postby gabriel.ilioiu on 25 Aug 2009, 21:53

Text copiat de le site-ul F64: http://www.f64.ro/stiri_detail.php?id=281


Comisia de vot TIPA, ce se reuneste in fiecare an pentru a selecta cele mai bune imagini si fotografii ale anului, a ales modelul Canon EOS 5D Mark II ca fiind “Best D-SLR Expert in 2009”, Canon PowerShot G10 ca fiind “Best Expert Compact in 2009” si “Best Professional Lens in 2009” premiu acordat lentilelor Canon TS-E 17mm f/4L. In plus, Canon PIXMA Pro9500 Mark II a castigat distinctia de “Best Expert Photo Printer in 2009” iar Canon LEGRIA HF S10 a luat premiul de “Best Expert HD Camcorder in 2009”.


“Castigarea a 5 premii TIPA, precum si succesul obtinut anul trecut, este o realizare incredibila pentru Canon, ceea ce confirma suprematia noastra in piata dipozitivelor de imagine,” a declarat Nicu Stancescu, Marketing Manager Canon Romania. “Primirea acestor distinctii din partea unei organizatii independente si prestigioase precum TIPA, este un important premiu si o recunoastere a angajamentului nostru si a pasiunii pentru puterea imaginii.”


Cel mai bun D-SLR Profesoinal in 2009: Canon EOS 5D Mark II
Modelul Canon EOS 5D Mark II 21.1 MP este primul EOS cu capabilitati full HD ce inregistreaza la o calitate incredibila. Juriul TIPA a rezumat acest model ca find: “Rapid, de incredere si discret, calitatea oferita de acest D-SLR pune la incercare modelele profesionale.” Desi este compact si usor ca greutate, noul design EOS 5D Mark II si imbunatatitul senzor CMOS full frame, impreuna cu procesorul DIGIC 4, ofera o imagine de calitate la 3.9 fps.

Best Expert Compact in 2009: Canon PowerShot G10
PowerShot G10 este modelul de top din gama de camera foto digitale compacte PowerShot si este prima camera din seria G ce ofera wide-angle prin intermediul unui zoom optic 5x (28mm) cu stabilizator de imagine. Juriul TIPA a rezumat modelul PowerShot G10 ca fiind “…foarte bine construit, operarea sa asigurand o stabilitate buna. ”PowerShot G10 este perfect pentru o fotografiere precisa, cu imagini de peisaj, arhitecturale sau de interior, lipsite de blur. Include un senzor de 14.7 MP si un procesor de imagine Canon DIGIC 4 ce asigura o calitate incredibila a imaginilor.”

Best Professional Lens în 2009: Canon TS-E 17mm f/4L
Lentilele tilt and shift Ultra-Wide angle TS-E 17mm f/4L au cel mai larg unghi de vizualizare dintre toate lentilele tilt and shift de pe piata, juriul TIPA fiind impresionat de calitatea deosebita a imaginilor: “Canon TS-E 17mm f/4L….reprezinta alegerea profesionala pentru fotografia arhitecturala si de peisaj.”

Best Expert Photo Printer în 2009: Canon PIXMA Pro9500 Mark II
Juriul TIPA a fost impresionat de noul model PIXMA Pro9500 Mark II, datorita capabilitatilor incredibile de printare la calitate de expozitie: “(aceasta) foloseste un sistem de cerneluri cu 10 pigmenti de culoare, ce includ negru mat si negru foto. Aceasta facilitate permite utilizatorilor sa printeze pe hartii mate si lucioase la o acuratete exceptionala a culorilor, fara a mai fi necesara inlocuirea cartuselor.” Adaugarea capabilitatilor de printare 16 bit per canal asigura gradari fine ale tonalitatilor atat in cazul pozelor monocrom cat si a celor color, pentru printuri la dimensiuni pana la A3+ si 14” wide.

Best Expert HD Camcorder in 2009: Canon LEGRIA HF S10
Creata pentru utilizatorii foarte pretentiosi, noua generatie de camere video HD cu inregistrare pe memorie flash dispune de un set extins de controluri profesionale ce s-au dovedit castigatoare in fata juriului TIPA: “LEGRIA HF S10 utilizeaza o combinatie de senzor CMOS Full HD 8.0MP, lentile Canon HD Video Lens cu zoom optic 10x si procesorul de imagine DIGIC DV III, pentru a oferi imagini video la o calitate exceptionala.”

*** TIPA (Technical Image Press Association) este cea mai de seama asociatie de presa in domeniul imaginii din Europa, formata din membrii ai 29 de publicatii independente localizate in 13 tari din intreaga lume.
Nikon D90
Sigma 30mm f/1.4 EX-DC HSM
Sigma 50mm f/1.4 EX-DG HSM
Nikon SB-900
User avatar
gabriel.ilioiu
Photowalker
 
Posts: 272
Joined: 24 Oct 2008, 11:17
Location: Bucuresti
Gender: Male
Ce astepti de la noi?:

Return to Documentatie & Resurse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron