Sa luam spre exemplu:
Canon EOS 50D (doar body)
- F64: 4.936,00 RON
- FotoHobbyshop: 4.399,00 RON (+telecomanda cadou)
- Digital-Camera.ro: 5.238,19 RON
- BhPhoto: $1,199.95 ~ 3.573 RON
Este clar ca daca iti cumperi de pe BhPhoto si aduni taxele mai adaugi niste bani (asta daca nu ai un prieten care sa-l aduca si sa nu treaba prin vama & shit), Digital camera.ro este cea mai proasta alegere iar f64 nu ies in fata decat cu oferta lor de buy back, ajungand la acelasi pret cu fotohobbyshop.
Intrebare: nu exista alti distribuitori de Canon (sau nikon, olympus ETC) de la care sa poti cumpara mai ieftin decat la magazinele de specialitate din .ro? Eu am auzit ca exista... si nu cred ca ne-ar prinde rau sa ii stim si sa cumparam echipament cu x mai ieftin (ca la noi preturile sunt de cacat).
Magazine foto (alternative mai ieftine in Romania)
13 posts • Page 1 of 1
-

iLL - Photowalker
- Ce astepti de la noi?: Photowalks
Re: Magazine foto (alternative mai ieftine in Romania)
Eu îmi iau 24-70mm USM de la BH doar că nu ştiu cum e cu plata încă:D
ps: treci pe 50D?
ps: treci pe 50D?
- Nokia E52
-

luCian - Photowalker
- Ce astepti de la noi?: multe fotografii :))
Nu trec pe 50D ca nu are rost, intrebam de alte magazine sa ne facem o baza de date sa luam si noi mai ieftin (chit ca la unele s-ar putea lua doar prin firma... avem prieteni cu firma
)
)-

iLL - Photowalker
Să se facă cunoscuţi prietenii cu firme

- Nokia E52
-

luCian - Photowalker
Prezent, ce se doreste a se cumpara?
DSLR SONY A-200K, 10.2MP, 18-70mm f/3.5-5.6, 75-300 f4.5-5.6
-

blacksharkmedia - Photowalker
- Ce astepti de la noi?: nadanadanadanada
gear foto
dar inca nu avem un magazin cu preturi bune!
Uite ce diferenta e intre BH si magazinele noastre... ENORMA! Mi-au ajuns la urechi zvonuri ca ar fi niste distribuitori cu preturi mai mici decat f64 & others. 800-1000 RON diferenta intre BH si cel mai ieftin magazin... THERE MUST BE ANOTHER WAY.
Ma mai interesez de distribuitori si va anunt!
dar inca nu avem un magazin cu preturi bune! Uite ce diferenta e intre BH si magazinele noastre... ENORMA! Mi-au ajuns la urechi zvonuri ca ar fi niste distribuitori cu preturi mai mici decat f64 & others. 800-1000 RON diferenta intre BH si cel mai ieftin magazin... THERE MUST BE ANOTHER WAY.
Ma mai interesez de distribuitori si va anunt!
-

iLL - Photowalker
canon eos 500D body - 2760 la Debo.ro transport moca
si e 2892 ron la f64 ... si multe sunt ceva mai ieftine din cate vad ... dar unele ceva mai scumpe ...
de exemplu camera mea Kotkodak z980 a fost 1360 ron la Debo si la f64 este 1742 ron ... e o diferenta HUGE ..pt o camera compacta
BTW... ps ... am firma daca aveti furnizori straini .. sau poate vrea careva sa ii comand ceva de pe Ebay sun multi ..foarte multi vanzatori care au SUPER PRETURI si au FREE SHIPING la ele
dar asteptati cam 3 saptamani pt ce vine din strainatate
si e 2892 ron la f64 ... si multe sunt ceva mai ieftine din cate vad ... dar unele ceva mai scumpe ...
de exemplu camera mea Kotkodak z980 a fost 1360 ron la Debo si la f64 este 1742 ron ... e o diferenta HUGE ..pt o camera compacta

BTW... ps ... am firma daca aveti furnizori straini .. sau poate vrea careva sa ii comand ceva de pe Ebay sun multi ..foarte multi vanzatori care au SUPER PRETURI si au FREE SHIPING la ele
dar asteptati cam 3 saptamani pt ce vine din strainatate
There's nothing like a kodak moment !.
Kodak cotcodac Z980 owner

- kaisa
- Ce astepti de la noi?: sa'mi aduceti o marmota sa o pozez
-

iLL - Photowalker
Eu niciodată nu am înteles Ebay ăsta
sunt produse noi, in the box sau tot aşa..ca pe okazii.ro de cumperi ceva şi îţi vine altceva. Tokina pe ebay l`am găsit cică nou in the box la 18-19 milioane. Aşa o fi?
sunt produse noi, in the box sau tot aşa..ca pe okazii.ro de cumperi ceva şi îţi vine altceva. Tokina pe ebay l`am găsit cică nou in the box la 18-19 milioane. Aşa o fi?- Nokia E52
-

luCian - Photowalker
Okazii.ro este un soi de Ebay românesc - un loc unde tu, ca persoană fizică sau juridică, poţi vinde diverse chestii. Adică acolo găseşti atât magazine care-ţi oferă factură/garanţie, cât şi particulari care sunt mai mult sau mai puţin serioşi.
Diferenţa e că românul spune ceva şi vinde altceva, în timp ce în afară ţi se spune, de la bun început, de absolut fiecare zgârietură pe care o are produsul respectiv. Oricum, până la urmă important e rating-ul vânzătorului/cumpărătorului.
Exemplu, Canon-ul A-1 al lui iLL şi Minolta XD7 al meu. Eu nu ştiam că are "câteva mici defecte" decât după ce l-am văzut. iLL ştia exact care-i starea produsului încă dinainte de a licita.
Diferenţa e că românul spune ceva şi vinde altceva, în timp ce în afară ţi se spune, de la bun început, de absolut fiecare zgârietură pe care o are produsul respectiv. Oricum, până la urmă important e rating-ul vânzătorului/cumpărătorului.
Exemplu, Canon-ul A-1 al lui iLL şi Minolta XD7 al meu. Eu nu ştiam că are "câteva mici defecte" decât după ce l-am văzut. iLL ştia exact care-i starea produsului încă dinainte de a licita.
- rasebo
- Photowalker
Dai de vanzatori neseriosi si pe ebay! Un coleg si-a luat un laptop (dell d430) second hand si vanzatorul a zis ca nu are nici un defect. I-a venit pachetul si:
- alimentatorul avea mufa care o bagi in laptop taiata si lipite firele, dupa care date cu izolir band
- tastatura avea niste probleme....
In rest laptop-ul era ok
Si de pe ebay poti sa iti iei teapa dar poti sa iti iei banii inapoi de la paypal (colegu si-a luat banii), nu mai stiu ce procedura trebuie urmata...
- alimentatorul avea mufa care o bagi in laptop taiata si lipite firele, dupa care date cu izolir band
- tastatura avea niste probleme....
In rest laptop-ul era ok

Si de pe ebay poti sa iti iei teapa dar poti sa iti iei banii inapoi de la paypal (colegu si-a luat banii), nu mai stiu ce procedura trebuie urmata...
-

iLL - Photowalker
Bun, fiecare pădure are uscăturile ei şi ţeapă-ţi poţi lua oriunde, oricând. Eu spuneam doar că pădurea noastră pare să aibă mai multe crengi uscate decât altele.
Un indicativ bun după care te poţi orienta, atât în cazul Okazii.ro cât şi Ebay, este calificativul vânzătorului/cumpărătorului. De regulă, îi evit pe cei care au mai puţin de 95% pozitive.
Un indicativ bun după care te poţi orienta, atât în cazul Okazii.ro cât şi Ebay, este calificativul vânzătorului/cumpărătorului. De regulă, îi evit pe cei care au mai puţin de 95% pozitive.
- rasebo
- Photowalker
hehe dar pe ebay a buyer protection from paypal
eu am cumparat un MP4 player si a intarziat transportul
am facut reclamatie in timp util la paypal .. mi-au fost returnati banii
si a ajuns intr-un final si mp4
+ ca eu prefer sa iau de la firme sau oameni care au ratinguri foarte foarte mari care au shop=uri mari pe ebay nu la cei care fac licitatii
sunt si magazine inside ebay
eu am cumparat un MP4 player si a intarziat transportul
am facut reclamatie in timp util la paypal .. mi-au fost returnati banii
si a ajuns intr-un final si mp4

+ ca eu prefer sa iau de la firme sau oameni care au ratinguri foarte foarte mari care au shop=uri mari pe ebay nu la cei care fac licitatii
sunt si magazine inside ebay
There's nothing like a kodak moment !.

- kaisa
- Ce astepti de la noi?: sa'mi aduceti o marmota sa o pozez
13 posts • Page 1 of 1