Canon: Ultima noapte de compacta, prima noapte DSLR

Tot F64.

buyback-canon

Adu-ne vechiul tau aparat si primesti pe loc un discount de pana la 600 RON pentru achizitionarea unui DSLR nou-nout din gama Canon, care va beneficia de GARANTIE 2 ani. Oferta noastra este valabila pentru orice tip de aparat foto functional, inclusiv camere compacte.

Daca va intrebati ce se intampla cu vechile camere: “fostul tau aparat va fi daruit unui centru de copii orfani, pe care echipa F64 ii va initia in tainele artei fotografice. Impreuna, facem un pas inainte si pentru noi, si pentru cei mici.”

Programul buyback este disponibil acum pentru urmatoarele aparate Canon: EOS 50D + EF 18-200 IS, EOS 50D body,  EOS 40D body, EOS 450D body, EOS 1000D body.

4 comments

  1. Pai vezi pe site la f64! Poti sa te duci cu orice aparat foto, digital, functional. Cea mai ieftina optiune ar fi EOS 1000D, care dupa parerea mea este un aparat foto super-ok! 1.499,00 RON

    Mai vezi si la alte magazine de foto, f64 au preturi mai mari. Eu m-am uitat la fotohobbyshop si nu il au pe stoc si la fotopedia… si pana acum f64 e cel mai bun pret pentru buyback.

    Verifica lista de magazine foto din meniul din dreapta

  2. Super oferta! De vreo 4 zile sunt fericitul posesor al unui 40d in urma ofertei. Am dat un eos 300v (slr film). Sper ca noul posesor al lui sa se bucure de el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *