Rezumat: 16 photowalk-uri, multe poze

16 photowalk-uri

Toata povestea a inceput la o intalnire Firefox. Atunci s-a nascut Photowalk.ro (la inceput doar ca idee), am pus in practica si ne-am adunat intr-o comunitate. De la primul Photowalk trecut aproape un an si am numarat 16 photowalk-uri anuntate oficial si mai multe iesiri (hai sa le spunem neoficiale). Comunitatea exista pe flickr, pe yahoo groups dar majoritatea discutiilor au loc pe forum si este deschisa celor care vor sa se alature.

Photowalk.ro mai are un pic (1 saptamana) si face un anisor! Mai departe cateva poze, un mic rezumat…

Photowalk #4 - Parcul Circului

Traseul a fost simplu: din fata circului, un ocol pana la animale, un tur de lac (poze la rate si porumbei, nuferi si nesuferiti, o pauza pe iarba, sesiune foto la scari, sesiune foto la o tasnitoare – aspersor, poze, poze, poze pana cand am iesit din parc si am mers inspre o carciuma sa ne potolim setea si foamea.

Photowalk #5 - Ziua Bucurestiului

Am fost prin centrul vechi, arcul de triumf, pe arcul de triumf, la un eveniment de skateri langa arcul de triumf, Pe Baricade la o bere si ceva de mancare, evenimentul apa, aer foc si lasere (frate), artificii dupa care in Baricade sa bem o cafea si acasa ca eram prea obositi.

Photowalk #6 - Parcul Carol

Este vorba despre Photowalk #6, care din propuneri il vom plimba prin Parcul Carol: Mazuoleu, Flacara… far de moarte (asta cat ne mai dau rusii gaze), lacul cu ratze. Dupa Parcul Carol mergem prin Parcul Tineretului sa ne mai photowalk-uim iar dupa aceasta ne asezam la o masa sa bem/mancam/relaxam.

Photowalk #7 - 4Tuning Festival

Nimic artistic si nimic festiv la acest festival al automobilelor. Din cate am inteles noi, aveam niste masini, niste casca gura, niste (3 TREI) hostesse si 2 corturi. In tot festivalul nu aveai de unde sa iti iei un suc, o apa minerala in afara terasei cu o coada cat cele de pe vremea lu’ impuscatu.

Photowalk #8 - Studentiada

Tema aleasa a fost “people smile”. Nu ne-am tinut de tema pentru ca… una spunem si alta facem, mai ales ca trebuia aleasa ca tema “toamna” chiar daca suna banal. Lumina dinaintea apusului soarelui a scos la iveala niste culori superbe pe copacii care tocmai au ingalbenit. Un cer senin, o vreme superba, nu a fost frig, o zi superba! Dupa plimbarea foto ne-am oprit pe o terasa si am stat la un pahar de discutii.

Photowalk #10 - La multi ani Romania

Ziua a inceput cu intalnirea de la iesirea metroului din Aviatorilor. Restrictii si organizare proasta exact ca anul trecut dar acum a fost mult mai multa lume. “Nu ai voie sa traversezi sa treci pe celalalt trotuar” but we did it, chiar daca nu era voie, pentru ca trebuia sa ne intalnim cu lumea care venea de la gura de metrou.

Photowalk #11 - Sinaia si cote

Dupa 10 photowalk-uri in Bucuresti am reusit sa ne adunam sa plecam din capitala. Ca sa nu o lungim cu vorba: cota 1400 a fost OK, nu prea frig, nici prea pustiu. La 2000 frig si vant dar o atmosfera superba, acolo sus, deasupra lumii.

Photowalk #12 - Martisor

Dupa o pauza destul de mare (da, frigul ne-a tinut in casa sau prin pub-uri) am organizat pe 1 martie 2009 al 12-lea photowalk, chiar de martisor. Cei care urmaresc forumul stiu ca ne hotaram greu si ca de fiecare data anuntam cu 1 zi inainte dar acum, wow, ne-am hotarat cu 5 zile inainte si am si anuntat pe toate canalele de comunicatie.

Photowalk #15 - Noaptea Muzeelor

Regretul Photowalk Romania este ca acest eveniment a inghesuit toata lumea intr- singura noapte prin toate muzeele Bucurestiului. Evenimentul trebuia intins pe un weekend intreg sau chiar o saptamana, asa fiecare vizitator ar fi inteles ceva din cele expuse si nu ar fi fost zorit de puhoiul care impingea nerabdator sa termine repede ca sa treaca la urmatorul muzeu. Alt regret ar fi lipsa implicarii RATB-ului la acest eveniment, macar cu un numar redus de vehicule, asa primaria a umflat buzunarele taximetrelor.

Photowalk #16 - B-Fit in the street

Pe lista de photowalkeri prezenti: Irina, LadyHawk, Alexandra, LeX, Black Shark Media, Rasebo, Marius Dumbraveanu, Lucian, Gabriel, TSK, Jamayk, si iLL. Pe rand s-au dus inspre casa pana la sfarsitul Photowalk-ului 23:30, automat si al evenimentului.

ps. lipsesc colectii de poze de la cateva photowalk-uri 😀

6 comments

  1. Şi tocmai la ediţia aniversară ne’a invadat căldura şi n-am (mai) ieşit 😀
    La mai mare! La mulţi ani

  2. iLL … e greu cu gramatica limbii romane …
    just an ex.: “majoritatea discutiilor are loc”

  3. @taurash: My bad! E greu, dar dupa 4 zile esti primul care a sesizat greseala!
    Chiar nu imi dau seama cum am scris (si publicat) o gherla ca asta :)). Daca mai observi greseli te rog sa ma anunti! 10x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *